fbpx
Radio Commercials

Sportsponsoring

Wij zorgen voor een goed sponsorbeleid binnen de sportclub.

Wij kruipen in de huid van de club en gaan op zoek naar meer sponsorinkomsten.

Een professionele benadering naar de bestaande sponsoren, sponsorcontracten verlengen en uitvergroten voor de komende jaren.

Nieuwe sponsoren binnenhalen.

Wij zorgen voor contactmomenten met de sponsor.

Organiseren van open dagen en sponsoruitjes

Het volledige sponsorbeleid wordt opgepakt in goede samenwerking met het bestuur, huidige sponsorcommissie en vrijwilligers van de club.

Het volledige proces kan uit handen genomen worden,

De club houdt de facturering in eigen hand.

Benaderen sponsor – ontwerpen van de uiting -het maken van de uiting tot aan het klaarzetten van de factuur waar de penningmeester op de knop kan drukken en de inkomsten kan genereren.

Wij werken met FC Assen nu meer dan een jaar samen. Er is resultaat rond de velden met nieuwe borden, doeken en vlaggen en meer inkomsten.

We werken sinds kort ook met de Korfbalvereniging AVO in Assen waar alle losse einden nu zijn samengebracht. We zijn nu bezig met een goede strategische werkwijze om met de sponsorinkomsten het allerhoogste landelijke niveau van het 1e team te realiseren .

Het allerbelangrijkste is dat er met het bestuur, huidige sponsorcommissie en andere betrokkenen heel goed wordt gecommuniceerd om een optimale doelstelling te behalen.

 

 

Meer weten over sportsponsoring?

NJM Media

NJM Media is de mediaregisseur voor het MKB met de focus op Noord-Nederland. Wij zijn sterk in online en offline marketing en reclame voor jouw bedrijf. 

Contact

NJM media
Orchideestraat 139
9731 GE Groningen
Nederland

nick@njmmedia.nl
+31648139456

Copyright © 2022 - Alle rechten voorbehouden