foto sponsoring FC Assen dames
Sportsponsoring FC Assen

Wij zorgen voor een goed sponsorbeleid binnen de sportclub.

Wij kruipen in de huid van de club en gaan op zoek naar meer sponsorinkomsten.

Een professionele benadering naar de bestaande sponsoren, sponsorcontracten verlengen en uitvergroten voor de komende jaren.

Nieuwe sponsoren binnenhalen.

Wij zorgen voor contactmomenten met de sponsor.

Organiseren van open dagen en sponsoruitjes

Het volledige sponsorbeleid wordt opgepakt in goede samenwerking met het bestuur, huidige sponsorcommissie en vrijwilligers van de club.

Het volledige proces kan uit handen genomen worden,

De club houdt de facturering in eigen hand.

Benaderen sponsor – ontwerpen van de uiting -het maken van de uiting tot aan het klaarzetten van de factuur waar de penningmeester op de knop kan drukken en de inkomsten kan genereren.

Wij werken inmiddels ruim 3 jaar met FC Assen. Er is resultaat rond de velden met nieuwe borden, doeken en vlaggen en meer inkomsten.

Het allerbelangrijkste is dat er met het bestuur, huidige sponsorcommissie en andere betrokkenen bij de club heel goed wordt gecommuniceerd om de optimale doelstelling te behalen.

Meer weten over sportsponsoring?

NJM Media

NJM Media is de mediaregisseur voor het MKB van Noord-Nederland met de focus op Drenthe en Groningen. Zet je doel. Vergroot je zichtbaarheid. Genereer meer traffic. Optimaliseer je data en verdien meer geld. Maak nu de afspraak voor je gratis adviesgesprek. 100% gratis!

Contact

NJM Media
Orchideestraat 139
9731 GE Groningen
Nederland

nick@njmmedia.nl
+31648139456

Copyright © 2023 - Alle rechten voorbehouden