Skip to main content

Online

Bijna iedere klantreis begint tegenwoordig online en dit groeit nog veel verder door. Voordat een koper een bedrijf bezoekt of benaderd zoekt hij of zij naar informatie via zoekmachines zoals Bing en Google. De koper kijkt op de Social Media kanalen naar volgers en recente berichten en gaat op zoek naar reviews.

Meta (Facebook) en Google hebben héél veel data van héél veel mensen over de hele wereld. Ze weten exact wie jouw doelgroep is, zelfs vaak beter dan dat je zelf weet.

De zoekmachines spelen een essentiële rol bij het succes van jouw online business. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie wat een ongelofelijk belangrijk onderdeel is van je marketingstrategie.

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising oftewel Google Advertenties. Wij werken niet via de Smart maar met de Expert modus. 

Facebook advertenties draaien via de business manager van Facebook in plaats van op de knop promoten te drukken.

Wij beschikken over de kennis van de online wereld. We leveren complete websites en onderhouden ze met nieuwe content.

Wij maken websites met verschillende bijkomende functionaliteiten zoals het integreren van formulieren, koppelen met webshops. Analyseren met Google Analytics. Wij werken met Google Search Console, Installeren voor een campagne de Facebook Pixel, Google Shopping gekoppeld met Google Ads en de Tag Manager om alles overzichtelijk en meetbaar te maken. Ons motto; METEN IS WETEN

Wij verzorgen de Social Media zowel organisch als betaalde advertenties op LinkedIn, YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest en Tiktok).

Samen kijken we naar alle mogelijkheden die relevant zijn voor jou. Alle bedrijven zijn gebaat bij een goede website: het is je visitekaartje, je moet je ermee onderscheiden van de rest. Uiterlijk, functionaliteit en vindbaarheid is essentieel. Content is koning, teksten moeten foutloos zijn en goed lopen, afbeeldingen moeten scherp zijn. 

Maak een afspraak met ons en zorg dat je geld gaat verdienen met je website en dat het meer wordt dan alleen een mooi online visitekaartje. Wij zorgen dat je er daadwerkelijk conversies op na gaat houden en dat je online omzet gaat genereren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?