Radio Commercials

Online

57,5% van alle klantenreizen begint online en dit aandeel stijgt ieder jaar. Je klanten gaan eerst online informatie opvragen, de website bekijken en daarna daadwerkelijk over tot actie!

Belangrijk voor veel van onze klanten is dat de online en offline wereld op elkaar afgestemd is. Het is daarom belangrijk dat je jouw media-uitingen cross-mediaal inzet  tegen een scherp tarief. Wed nooit op 1 paard maar gebruik meerdere kanalen gedoseerd.

Wij beschikken over de kennis van de online wereld. We kunnen een complete website afleveren en onderhouden met verschillende bijkomende tools zoals nieuwsbrieven, apps, webshops, koppelingen, Adwords-campagnes, zoekmachine optimalisatie, Social Media (LinkedIn, YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest).

Samen kijken we naar alle mogelijkheden die relevant zijn voor jou. Alle bedrijven zijn gebaat bij een goede website: het is je visitekaartje, je moet je ermee onderscheiden van de rest. Uiterlijk, functionaliteit en vindbaarheid is essentieel. Content is koning, teksten moeten foutloos zijn en goed lopen, afbeeldingen moeten scherp zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NJM Media

NJM media is je mediaregisseur: volledige ontzorging van je marketingactiviteiten. 

Contact

NJM media
Ten Catestraat 11 A
9403 AX Assen
Nederland

nick@njmmedia.nl
+31648139456

Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden